Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  Filter by Categories
  [javascript protected email address]

  Disclaimer

  Alpakah Company VOF (Kamer van Koophandel: 66646278), hierna te noemen Alpakah, verleent u hierbij toegang tot www.alpakah.com (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

  Alpakah behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid

  Alpakah spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Alpakah.

  Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Alpakah.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Alpakah nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Alpakah. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Alpakah, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Overig

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

  Gratis verzending

  Op alle bestellingen boven de €50 euro

  Track and trace

  Weet precies wanneer de postbode komt!

  Hulp nodig?

  Snelle en vriendelijke klantenservice

  Retourneren

  Gemakkelijk en snel

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting

  Tag & volg Alpakah op social media