Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  Filter by Categories
  [javascript protected email address]

  Ons Zilver en Goud

  Ons Zilver

  Zilver 950
  Dit is het zilver dat wordt gebruikt door edelsmeden in Peru. Het bevat 95% zuiver zilver en de overige 5% is meestal koper, maar kan ook een andere metaalsoort zijn. Type 950 impliceert een betoverende, witte glans en verfijnde sieraden.

  Zilver 925
  Dit type zilver bevat 92,5% puur zilver en de overige 7,5%, is meestal koper, maar kan ook een andere metaalsoort zijn. Het toevoegen van een andere metaalsoort vergroot de hardheid van het materiaal, waardoor het beter in vorm blijft. Type 925 is het standaardtype zilver en is ook bekend als Sterling Silver.

  Argentium zilver
  Deze legering bestaat uit minder dan 92,5% puur zilver.


  Ons Goud

  18k Goud
  Dit type goud wordt beschouwd als fijn goud en is meestal gemaakt van 75% puur goud en 25% andere metaalsoorten. Het toevoegen van andere metaalsoorten wordt vooral gedaan om de hardheid te vergroten, zodat het geschikt is voor het creëren van uitzonderlijke sieraden.

  18k Verguld
  Dit type goud bestaat ​​uit een dun laagje 18k (75% zuiver goud) aangebracht op een ander metaal, meestal zilver. Dit wordt gedaan om een luxe effect op verschillende sieraden te bereiken.

  14k Wit goud verguld
  Dit type bestaat ​​uit een dun laagje 14k wit goud (58,5% zuiver goud en 41,5% andere metaalsoorten) aangebracht op een ander metaal, meestal zilver. Dit wordt gedaan om een bijzonder effect op sieraden te bereiken.

  Gratis verzending

  Op alle bestellingen boven de €50 euro

  Track and trace

  Weet precies wanneer de postbode komt!

  Hulp nodig?

  Snelle en vriendelijke klantenservice

  Retourneren

  Gemakkelijk en snel

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting

  Tag & volg Alpakah op social media