Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  Filter by Categories
  [javascript protected email address]

  Onze Edelstenen en Schelpen

  Abalone Schelp

  De Abalone schelp wordt beschouwd als de mooiste en kostbare zeeschelp ter wereld. Deze prachtige schelp biedt weerschijnende kleuren in alle tinten van de regenboog. Zijn unieke lichtreflectie is betoverend indrukwekkend. In Peru wordt de Abalone schelp in zilver ingelegd, voor het creëren van de meest beeldschone sieraden. Bewerking van deze schelp vraagt vanwege zijn uitzonderlijke stevigheid groot vakmanschap. Het dragen van Abalone schelp sieraden vraagt om een verfijnde smaak.

   

   

    

  Parelmoer

  Dit is een soort schelp met een prachtig licht-iriserende kleur. Het behoort tot dezelfde familie als de abalone schelp en wordt in Peru eveneens gebruikt voor het vervaardigen van de mooiste, geraffineerde sieraden. Deze schelp is ingelegd in zilver en biedt een ongelooflijke stevigheid. Peru is één van de weinige landen waar parelmoer in verschillende kleuren te vinden is.

    

  Spondylus Schelp

  De Spondylus schelp is een weekdier dat ook bekend is als een doornige oester. Deze unieke schelp is perfect voor het creëren van exclusieve sieraden omdat ze zeer hard, kleurrijk en stevig is. Spondylus schelpen zijn in verschillende kleuren te vinden en geven zilveren sieraden een kleurrijke finishing touch. De meeste exclusieve, Peruaanse sieraden zijn handgemaakt van zilver en met Spondylus schelpen ingelegd.

     

  Chrysocolla

  Deze minerale-steen heeft een mooi blauwgroene kleur en wordt soms met de Peruaanse turkoois verward. De Chrysocolla wordt in Peru enkel of in combinatie met andere stenen gebruikt voor het vervaardigen van kleurrijke, zilveren sieraden.

    

  Lapiz Lazuli & Sodaliet

  De Lapiz Lazuli is een steen en biedt een uitzonderlijk mooi goudblauwe kleur. Deze steen is een halfedelsteen en is zeer kostbaar. De Sodaliet is een exclusieve steen en wordt beschouwd als een edelsteen, vanwege zijn schoonheid en mooi diepblauwe kleur. Hij is zeer zeldzaam en lastig te vinden en wordt mede daarom wereldwijd gewaardeerd, vooral door verzamelaars. In Peru worden beide stenen gebruikt voor het creëren van geraffineerde sieraden, waarbij de onderlinge verhouding afhankelijk is van het effect dat de ambachtslieden willen bereiken.     

  Gratis verzending

  Op alle bestellingen boven de €50 euro

  Track and trace

  Weet precies wanneer de postbode komt!

  Hulp nodig?

  Snelle en vriendelijke klantenservice

  Retourneren

  Gemakkelijk en snel

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting

  Tag & volg Alpakah op social media